Ծրագրում՝
Մատուցողի դերը սպասարկման ոլորտում, պարտականությունները, անձնակազմի հետ աշխատելու առանձնահատկությունները, կտրոնների լրացում
Սեղանի սփռոցների փռման ձևեր, սպասքի ախտահանում և սեղանի նախնական սպասքադրում
Նախուտեստի, տաք ուտեստի, աղանդերի մատուցում
Թեյի,սուրճի սեղանի սպասքադրում ու մատուցում
Գինու մատուցում (կարմիր, սպիտակ), հին կարմիր գինու մատուցում, գինու զամբյուղ
Մրգերի կտրատում, մատուցում, տորթի մատուցում
Ռեստորանի սրահների, բանկետների սեղանների սպասքադրում
Ուսման տևողությունը՝ 1 ամիս
Դասընթացն ավարտողներին տրվում է հավաստագիր
Շտապե ՛ք գրանցվել, տեղերը սահմանափակ են