ԽՈՀԱՐԱՐՈՒԹՅՈՒՆ
Ծրագրում՝
Հայկական և արտասահմանյան խոհանոց
Խոհարարության պատմություն
Աղցանների, նախուտեստների, տաք ուտեստների պատրաստում և մատուցում
Տավարի, խոզի, գառան և ձկան մսի մշակում, ջերմային տարբեր եղանակներով մշակում և պատրաստում
Արգանակների պատրաստում և մարինացում
Տարբեր տեսակի խմորների պատրաստում-արտասահմանյան հացեր, լահմաջո, պիցցա և այլն
Իտալական, ֆրանսիական, իսպանական և մեքսիկական դասական ուտեստների պատրաստում
Քարտերի լրացում, մենյուի կազմում, ռեստորանային բիզնեսի կառավարում և այլն
Անհրաժեշտ բոլոր մթերքները և պարագաները տրամադրվում են մեր կողմից
Ուսանողներին ընձեռում ենք հնարավորություն՝ պրակտիկան անցկացնելու քաղաքի բարձրակարգ ռեստորաններում
Ուսման տևողությունը՝ 4 ամիս
Դասընթացն ավարտողներին տրվում է դիպլոմ և հավաստագիր
Շտապե՛ք գրանցվել, տեղերը սահմանափակ են